19.5 C
Craiova
joi, 16 mai, 2024
Știri de ultima orăEvenimentGorj: Bărbatul care și-a lovit prietenul cu un topor a fost reţinut

Gorj: Bărbatul care și-a lovit prietenul cu un topor a fost reţinut

Bărbatul care și-a lovit colegul de apartament cu un topor la Bumbești-Jiu a ajuns în arestul IPJ Gorj. Ancheta a fost preluată de procurori.

„Polițiști din cadrul Poliției Orașului Bumbesti Jiu au fost sesizați prin apelul 112, de către un bărbat, de 55 de ani, din localitate, cu privire la faptul că ar fi fost lovit cu un obiect contondent, de către un alt bărbat, de 65 de ani, din comuna Prigoria, pe fondul unui conflict spontan, în timp ce aceștia se aflau la locuința comună, din orașul Bumbești-Jiu.

După cercetările efectuate, polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale l-au reținut pe bărbatul de 65 de ani, pentru 24 de ore, și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Gorj.

În baza probatoriului administrat în cauză și având în vedere mecanismul de producere a faptei, cauza înregistrată inițial pentru săvârșirea infracțiunii de lovire sau alte violențe a fost declinată Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj, fiind efectuate cercetări sub aspectul comiterii tentativei la infracțiunea de omor calificat.”, conform IPJ Gorj.

CITEŞTE ŞI: Mai puțin de 20% din carnea de porc pe care o mâncăm provine din România

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS