11.4 C
Craiova
sâmbătă, 4 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalTânăr de 24 de ani din Olt, mort în accident

Tânăr de 24 de ani din Olt, mort în accident

Un tânăr de doar 24 de ani, din comuna Rusănești, județul Olt, și-a pierdut viața după ce a intrat cu mașina într-un pom. Accidentul a avut loc noaptea trecută, pe DN 54, în apropiere de comuna Deveselu.

„La data de 20 octombrie 2023, în jurul orei 21:45, Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat, prin apel 112, cu privire la faptul că, pe Drumul Național 54, în afara comunei Deveselu, a avut loc un eveniment rutier. La fața locului, s-au deplasat polițiștii Serviciului Rutier Olt. Din primele verificări, polițiștii au stabilit faptul că un autoturism, condus de un tânăr în vârstă de 24 de ani, din comuna Rusănești, județul Olt, a părăsit partea carosabilă și a intrat în coliziune cu un pom. Cauzele urmează să fie stabilite în cursul cercetărilor. În urma evenimentului rutier, conducătorul auto a decedat. Trupul acestuia a fost transportat la SJU Slatina în vederea efectuării necropsiei”, au transmis polițiștii din cadrul IPJ Olt.

În acest moment se fac cercetări pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul. A fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.

Citește și: Un mort și cinci răniți într-un accident în care au fost implicate două autoturisme şi o autoutilitară

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS