15.5 C
Craiova
marți, 21 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalVâlceaVâlcea: Doi răniţi în explozia unei autoutilitare

Vâlcea: Doi răniţi în explozia unei autoutilitare

Două persoane au fost rănite, marţi, la Horezu, după ce un recipient cu diluant a explodat într-o autoutilitară încărcată cu produse folosite la marcajul rutier. Explozia recipientului de 50 de litri de diluant pare să fi fost provocată de o supraîncălzire a compresorului din dotarea autospecialei.

O autoutilitară care efectua marţi lucrări de trasare a marcajului rutier pe o stradă din Horezu a luat foc după explozia unui recipient cu diluant. La sosirea pompierilor, focul se manifesta la compartimentul motor al autoutilitarei. Incendiul a fost lichidat în scurt timp.

Pompierii au reuşit să scoată intacte şi două butelii cu oxigen ce se aflau în autovehicul.

În urma exploziei au fost rănite două persoane care se aflau lângă autovehicul. Este vorba de un bărbat de 50 de ani, din localitatea Bujoreni, și de unul de 48 de ani, cetățean grec.

Răniţii au fost transportaţi la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

„Două victime au fost transportate la CPU Horezu şi prezintă TCC, răni la membrele inferioare, epistaxis şi arsuri uşoare la nivelul feţei şi membrelor superioare. O a treia persoana a fost evaluată şi a refuzat transportul la spital”, a precizat purtătorul de cuvânt al ISU Vâlcea, Sorin Albinaru.

În cauză polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea cauzelor și împrejurărilor producerii evenimentului.

Citeşte şi: Adolescent arestat preventiv pentru viol

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS