14.4 C
Craiova
vineri, 17 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalGorjO mamă din Târgu Jiu luptă cu disperare să își salveze fiul grav bolnav

O mamă din Târgu Jiu luptă cu disperare să își salveze fiul grav bolnav

O mamă din Târgu Jiu luptă cu disperare să își salveze fiul grav bolnav. Oana Raluca este mama lui Raul, un tânăr școlar din acest an. Băiețelul a fost diagnosticat cu distrofie musculară gravă.

Copilul are nevoie de investigații medicale în Spania și tratament la o clinică de specialitate. Suma necesară pentru investigațiile medicale este de peste 10.000 de euro. Dacă va face analizele respective, Raul ar putea fi selectat în cadrul unui program pentru un tratament care acum este încă în faza de testare.

„Fac orice pentru el, Raul este viața mea. A fost diagnosticat cu distrofie musculară și sufletul meu plânge în fiecare zi de atunci. Ce înseamnă distrofie musculară? Înseamnă o viață foarte scurtă. Mușchii mor rând pe rând până când nu mai ai mușchi nici să respiri.

Până nu demult, nu exista niciun fel de tratament, dar medicina avansează și a apărut o rază de speranță. A apărut un tratament care acum este în faza de testare. Adică încă nu se poate cumpăra, sunt tratați doar pacienții care sunt în programul de testare.

Dar ca să intri în acel program, trebuie ca boala să nu fie foarte avansată și pacientul să îndeplinească alte criterii medicale. Acum este ultimul tren ca să încercăm să intrăm în program. Dacă mai așteptăm, el nu va mai avea șanse să fie eligibil pentru a intra în program fiindcă boala avansează în fiecare zi, deja sunt afectate picioarele și este din ce în ce mai slăbit. Puiul meu are această șansă.

Ca mamă, ce fac? Aștept sfârșitul inevitabil sau mă duc până în pânzele albe ca să reușesc să intre și el în programul de testare și să beneficieze de acest tratament? Trebuie să fac totul pentru a reuși.

Trebuie să achit 10.802 euro pentru investigațiile medicale necesare la spitalul Sant Joan de Deu din Barcelona, iar rezultatele ne vor spune dacă Raul este eligibil sau nu pentru a începe tratamentul.

Din păcate, nu am acești bani, și de aceea am rugat Asociația Noel să mă ajute cu strângere de fonduri. Vă rog din suflet, ca de la mamă la alte mame, să mă ajutați să strâng acești bani pentru a-i oferi copilului meu șansa la tratament. Este singura lui șansă. Vă mulțumesc foarte mult pentru fiecare donație și pentru fiecare distribuire. Doamne ajută să reușim!”, a povestit mama micuțului Raul.

Cum putem ajuta

Metode prin care se poate dona, cu mențiunea RAUL

Conturi bancare:
Lei: RO33BTRLRONCRT0532233601
Euro: RO80BTRLEURCRT0532233601
Swift/BIC: BTRLRO22 Beneficiar: Asociatia Noel
Donații cu cardul prin Facebook fundraiser https://www.facebook.com/donate/811140707416093/
Paypal: paypal.me/asociatiaNoel
Donații cu cardul: https://asociatianoel.ro/doneaza/doneaza-cu-cardul/
BT Pay: 0752076131
Wise: asociatianoel.ro/donatii/wise

Citește și: Produsele cu sclipici, interzise în UE

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS