11.7 C
Craiova
marți, 14 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateSemnalizarea rutieră de la noul mall din Craiova dă bătăi de cap șoferilor

Semnalizarea rutieră de la noul mall din Craiova dă bătăi de cap șoferilor

Semnalizarea rutieră de la noul mall din Craiova, situat pe Calea Severinului, dă bătăi de cap șoferilor care ajung în zonă.

Având în vedere anumite aspecte apărute în spaţiul public privind modul în care conducătorii auto se raportează la noua semnalizare rutieră din intersecţia străzii Calea Severinului cu bulevardul Tineretului şi calea de acces către parcarea noului centru comercial, Compartimentul de Relaţii Publice din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dolj a comunicat următoarele:

Principala regulă de circulaţie care trebuie reţinută de conductorii auto este că se interzice efectuarea virajului la stânga în centrul intersecţiei.

Conducătorii auto care circulă doar pe strada Calea Severinului, indiferent se sensul de mers, se vor deplasa pe direcţia înainte, prin centrul intersecţiei, respectând semnalizarea rutieră existentă.

În cazul celor care se deplasează pe direcţia Centru către Filiaşi şi doresc să intre în parcarea noului centru comercial, vor efectua mai întâi virajul la dreapta, urmat de virajul la stânga pe breteaua de legătură, iar apoi pe direcţia înainte.

Conducătorii auto ce se află pe bulevardul Tineretului, cu intenţia de a se deplasa către Centru, se vor deplasa pe direcţia înainte, urmând a efectua virajul la stânga pe breateaua de legătură nou construită.

Acelaşi principiu se aplică şi conducătorilor auto care ies din parcarea noului centru comercial, cu intenţia de a se deplasa către Filiaşi, astfel că ei se vor deplasa pe direcţia înainte, urmând a efectua virajul la stânga pe breateaua de legătură nou construită.

De la inaugurarea noii căi de acces către centrul comercial, poliţiştii rutieri au fost prezenţi în zonă, zilnic, pentru informarea participanţilor la trafic, lucru pe care îl vom face şi în perioada următoare.

Citeşte şi: Magazin Profi din Târgu Jiu, amendat pentru practici comerciale înșelătoare și produse alterate

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS