5.1 C
Craiova
joi, 7 decembrie, 2023
Știri de ultima orăLocalGorjUn elev din Târgu Jiu a venit cu două sticle de vin la școală

Un elev din Târgu Jiu a venit cu două sticle de vin la școală

Un elev de clasa a XII-a a fost surprins miercuri de către polițiștii locali în timp ce consuma băuturi alcoolice chiar în incinta unității de învățământ.

Acesta a fost sancționat contravențional în conformitate cu prevederile Legii 61 din 1991 pentru sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială.

De asemenea, polițiștii locali l-au condus pe elevul de 18 ani la cancelaria liceului și au informat conducerea unității școlare în legătură cu aspectele constatate.

Băiatul avea absență în catalog la ora la care a fost găsit în curtea școlii și avea două sticle de vin asupra lui, una dintre ele fiind neîncepută.

„Poliția Locală Târgu Jiu acordă o atenție deosebită unităților de învățământ de pe raza municipiului Târgu Jiu, în scopul prevenirii și combaterii faptelor antisociale.
În conformitate cu prevederile protocolului de colaborare încheiat cu celelalte forțe de ordine publică, Poliția Locală Târgu Jiu monitorizează 15 unități de învățământ, prin asigurarea măsurilor specifice, potrivit competențelor stabilite de lege.
De asemenea, polițiștii locali verifică periodic toate unitățile de învățământ de pe raza municipiului Târgu Jiu pentru:
combaterea consumului produselor din tutun în incinta școlilor;
verificarea societăților comerciale amplasate în incinta unităților de învățământ;
respectarea normelor de curățenie în școli”, conform Poliției Locale Târgu Jiu.

Citește și: Femeie ucisă de TIR pe trecerea de pietoni

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS