14.5 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentAccident grav în Vâlcea. Șase persoane au ajuns la spital

Accident grav în Vâlcea. Șase persoane au ajuns la spital

Un accident grav a avut loc, în această dimineață, în jurul orei 06.00, în localitatea Vâlceană Măldărești. În impact au fost implicate două mașini. Șase persoane au ajuns la spital.

Pompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „General Magheru” al județului Vâlcea au fost solicitați pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor și de prim ajutor, la un accident rutier produs în localitatea Măldărești, DN 67.

Echipajele operative au intervenit de urgență cu o autospecială de stingere cu modul de descarcerare din cadrul Secției de Pompieri Govora – Punctul de Lucru Horezu, o ambulanță SMURD din cadrul Secției de Pompieri Govora – Punctul de Lucru Bunești, o ambulanță SMURD din cadrul Gărzii de Intervenție Măciuca, precum și cinci ambulanțe aparținând SAJ, 4 tip B și una tip C.

Șase persoane, la spital după accident

În evenimentul rutier au fost implicate două autoturisme, precum și 6 pasageri, dintre care o persoană încarcerată. Salvatorii vâlceni au reușit să extragă, într-un timp foarte scurt, persoana încarcerată, conștientă și cooperantă.
Toate cele 6 persoane implicate în evenimentul rutier au fost evaluate medical și au fost transportate la CPU Horezu, de către ambulanțele SMURD și SAJ prezente la locul intervenției.
Pompierii militari vâlceni au asigurat măsuri de prevenire și stingere a incendiilor, în urma scurgerilor de carburant din rezervoarele autoturismelor.

Citește și: Mehedinți: TIR mistuit de flăcări pe DN 56A

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS