0.6 C
Craiova
vineri, 1 decembrie, 2023
Știri de ultima orăLocalDoljRaluka şi Mira cântă la Craiova de Revelion

Raluka şi Mira cântă la Craiova de Revelion

Primăria Craiova şi-a stabilit artiştii preferaţi pe care îi vrea la concertul de Revelion din această iarnă. Raluka & Balkanik Project şi Mira sunt capetele de afiş ale spectacolului dintre ani, care va începe la ora 21 şi se va termina la 1.30. Suma estimată pentru onorariile artiştilor şi pentru promovare este 584.776, circa 120.000 de euro.

Primăria Craiova a lansat licitaţia pentru organizarea Revelionului 2023-2024 din această iarnă, iar pentru asta pune la bătaie peste 100.000 de euro. „Sărăbătorile de iarnă şi Revelionul sunt printre cele mai importante sărbători de peste an, fiind o atracţie cultural-artistică pentru orice localitate, indiferent că este din România sau din altă ţară. De asemenea, este o oportunitate extraordinară pentru Municipiul Craiova de a beneficia de o promovare regională şi naţională(…)

Având în vedere că sărbătorirea Revelionului în aer liber este deja o tradiţie, nu doar în România, ci în întreaga lume, organizarea evenimentului Revelion 2023-2024 va asigura un spectacol de amploare pentru cetăţenii care îşi doresc să petreacă trecerea dintre ani în aer liber, ducând implicit la creşterea numărului de turişti şi îmbunătăţirea imaginii municipiul Craiova“, se arată în caietul de sarcini al licitaţiei.

Lista cu artiştii care cântă de Revelion

Evenimentul va avea loc în ajunul Anului Nou, tot pe strada Alexandru Ioan Cuza începând cu ora 21, acolo unde se organizează Revelionul în ultimii ani. Primăria ştie clar cine vrea să cânte la Craiova în noaptea dintre ani. Capul de afiş este Raluka & Balkanic Project – prestaţie de 60 de minute.

Pe scenă mai urcă Mira – 50 de minute, trupa locală The Southern Coackroachers – 40 de minute şi DJ Emil Safta. Potrivit programului Mira va cânta în intervalul 22.10 – 23.00, iar Raluka între ora 23.10 şi 00.15 cu o pauză de 5 minute la miezul nopţii când va avea loc spectacolul de artificii. Ce se întâmplă dacă artiştii solicitaţi de primărie nu pot ajunge la spectacol în situaţii de forţă majoră? „Se va oferi un artist similar ca preţ şi notorietate cu cel care se înlocuieşte, numai cu acordul autorităţii contractante“, spune primăria.

Potrivit documentelor din licitaţie, firma care va câştiga contractul trebuie să asigure o scenă pentru un eveniment în aer liber cu peste 30.000 de spectatori. De asemenea, câştigătorul trebuie să prmoveze evenimentul în social media şi să obţină o audienţă de minim 500.000 de persoane.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS