0.6 C
Craiova
vineri, 1 decembrie, 2023
Știri de ultima orăEvenimentSpargere la o casă de vacanță din Rânca. Prejudiciu de aproape 30.000 de euro

Spargere la o casă de vacanță din Rânca. Prejudiciu de aproape 30.000 de euro

Mai multe elemente ale unor panouri solare și electrocasnice au fost sustrase de la o casă de vacanță din stațiunea montană Rânca, din județul Gorj.

Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Novaci au fost sesizați pe 3 septembrie de către un bărbat, de 54 de ani, din municipiul București, despre faptul că i-au fost sustrase mai multe panouri solare.

Bunurile furate de la casa de vacanță din Rânca nu au fost recuperate în totalitate

În urma cercetărilor s-a stabilit că, în perioada 18 august – 3 septembrie, persoane necunoscute ar fi pătruns în casa de vacanță a bărbatului, situată în Zona Turistică Montană Rânca, forțând ușa de acces și spărgând o fereastră, de unde ar fi sustras mai mulți acumulatori de la panouri fotovoltaice, electrocasnice, corpuri de iluminat și ustensile de bucătarie. Prejudiciul cauzat în urma săvârșirii infracțiunii este de 28.000 de euro, nefiind recuperat în totalitate.

„La data de 9 septembrie, polițiștii au efectuat patru percheziții domiciliare în municipiul Petroșani și municipiul Deva, județul Hunedoara. A fost identificați bănuiții, fiind vorba de trei bărbați, cu vârste cuprinse între 26 și 44 de ani, din municipiile Petroșani și Deva, județul Hunedoara și comuna Prigoria, județul Gorj. În urma probatoriului administrat, la aceeași dată, cei trei bărbați au fost reținuți, pentru 24 de ore. Cercetările sunt continuate de polițiști, în vederea documentării întregii activități infracționale a bărbaților și recuperării în totalitate a prejudiciului, sub supravegherea unității de parchet competente”, potrivit IPJ Gorj.

Citește și: Dolj: O tânără s-a răsturnat cu mașina

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS