20.9 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalTermo începe probele la rece

Termo începe probele la rece

Verificaţi caloriferele, finalizaţi lucrările de debranşare sau reparaţiile, altfel riscaţi să vă treziţi cu inundaţii în apartamente! Termo Urban, furnizorul de energie termică din Craiova, anunță că de luni, 18 septembrie va umple instalaţiile cu apă pentru încălzirea centralizată.

Punct termic
Punct termic

Termo Urban va începe de luni, 18 septembrie, încărcarea cu apă a instalaţiilor de alimentare cu energie termică pentru pregătirea reţelei de termoficare pentru iarnă. Craiovenii ale căror locuinţe sunt racordate la sistemul centralizat de termoficare trebuie să finalizeze lucrările la instalaţiile interioare, pentru evitarea incidentelor. Craiovenii trebuie să ia toate măsurile pentru finalizarea lucrărilor la instalaţiile interioare din imobile, pentru a evita inundaţiile în apartamente, ce pot apărea odată cu încărcarea instalaţiilor în noul sezon de încălzire 2023-2024.

Încărcarea cu apă a instalaţiilor de alimentare cu energie termică se va face treptat în toate zonele municipiului Craiova.

Terminaţi reparaţiile! Termo umple reţelele

Acţiunile sunt necesare pentru verificarea rezistenței și etanșeității instalațiilor, în scopul pregătirii sistemului de distribuție a energiei termice pentru sezonul de încălzire 2023-2024.

Punct termic
Punct termic

„Rugăm consumatorii de energie termică alimentați din sistemul de alimentare cu energie termică produsă centralizat să se asigure că lucrările la instalaţiile interioare din imobile vor fi finalizate în timp util, astfel încât să fie evitate eventualele incidente (inundaţii în apartamente sau în subsolurile blocurilor) ce pot apărea odată cu încărcarea acestora.Vă reamintim că asociaţiile de proprietari au obligația de a se asigura că instalaţiile interioare proprii (de alimentare cu energie termică) sunt în stare de funcţionare şi că sunt finalizate lucrările din interiorul imobilelor.”, se arată într-un comunicat al SC Termo Urban

Data exactă privind începerea furnizării agentului termic pentru încălzire va fi anunţată ulterior, după îndeplinirea condițiilor legale, conform prevederilor H.G. nr. 425/1994, cu modificările și completările ulterioare (H.G. nr. 337/ 2018).

Totodată, vă comunicăm că, potrivit prevederilor Legii nr. 325/2006 a serviciului public de alimentare cu energie termică, cu modificările și completările ulterioare, debranşarea instalaţiilor interioare de încălzire şi/sau pentru apă caldă ale consumatorilor de energie termică dintr-un condominiu nu poate fi efectuată pe parcursul sezonului de încălzire, se spune în acelaşi comunicat

CITEŞTE ŞI: Stație GPL fără autorizație de construire, depistată de Poliția Locală Târgu Jiu

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS