15.6 C
Craiova
miercuri, 15 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalVâlceaVâlcea: Copil de 10 ani, prins la volanul unei mașini

Vâlcea: Copil de 10 ani, prins la volanul unei mașini

Un copil de 10 ani a fost prins în timp ce conduce o mașină pe un drum judeţean din Berislăveşti, Vâlcea. Mașina îi fusese încredințață copilului de o femeie de 56 de ani, care era pasageră.

Cel care a observat copilul la volan a fost un poliţist aflat în timpul liber. Acesta a oprit imediat autoturismul şi şi-a chemat în ajutor colegii.

„La data de 24 august a.c., agent şef de poliţie Mitu Marian de la Postul de Poliţie Sălătrucel, care se afla în timpul liber, a observat, pe DJ 703 G, în localitatea Berislăveşti, un copil care conducea un autoturism. Poliţistul a oprit autoturismul şi a anunţat colegii aflaţi în timpul serviciului despre eveniment. La volan a fost identificat un minor, de 10 de ani, din localitate. În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit faptul că autoturismul i-ar fi fost încredinţat, pentru a-l conduce, de o femeie, de 56 de ani, care se afla în autoturism, în calitate de pasager”, au precizat reprezentanţii IPJ Vâlcea.

În cauză a fost întocmit dosar penal. Se fac cercetări pentru încredinţarea unui vehicul unei persoane care nu deţine permis de conducere şi pentru conducerea unui autovehicul pe drumurile publice fără permis de conducere. 

Citește și: Şoferul care a rupt bariera când venea un tren de călători a fost identificat

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS