19.3 C
Craiova
joi, 16 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljAccident grav la Filiași. O femeie a murit, iar alte trei persoane au ajuns la spital

Accident grav la Filiași. O femeie a murit, iar alte trei persoane au ajuns la spital

Un grav accident rutier a avut loc astăzi, la Filiași. În urma impactului, o femeie și-a pierdut viața, iar trei persoane au fost transportate la spital.

„La data de 20 august , ora 12.15, poliţiştii din cadrul Poliției Orașului Filiași au fost sesizaţi cu privire la producerea unui eveniment rutier pe DN 6, la ieșire din orașul Filiași. Polițiștii deplasați la fața locului au constatat faptul că un bărbat de 70 de ani, din orașul Filiași, în timp ce conducea un autoturism pe DN 6, din direcția Filiași către Craiova, la intersecția cu strada Școlii, din satul Răcarii de Sus, nu ar fi acordat prioritate de trecere unui autoturism condus de un tânar de 20 de ani, din comuna Brâncoveni, județul Olt, ce circula din sens opus, intrând în coliziune cu acesta.

În urma impactului, o femeie de 57 de ani, din municipiul București, pasager în al doilea autoturism a decedat. De asemenea, conducătorii auto și un bărbat de 59 de ani, din municipiul București, pasager tot în al doilea autoturism, au necesitat îngrijiri medicale. Cu toții au transportați la spital“, au transmis polițiștii doljeni.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă. Cercetările sunt continuate pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc evenimentul.

Citește și: Ne-a părăsit Academicianul Constantin Bălăceanu Stolnici

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS