17 C
Craiova
miercuri, 15 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateDrumul Expres Craiova -Piteşti: Inaugurarea lotului 3, în pericol

Drumul Expres Craiova -Piteşti: Inaugurarea lotului 3, în pericol

-

Inaugurarea lotului 3 din Drumul Expres Craiova – Piteşti, dintre Slatina și Colonești, în lungime de 32 de kilometri riscă să fie amânată. Ministerul Transporturilor trebuie să rezolve problema unei porţiuni de circa 300 de metri de la Jitaru care nu are Acord de Mediu revizuit şi Autorizaţie de Construire, potrivit lui Horațiu Cosma, fost secretar de stat.

,,Tronsonul 3 al drumului expres Craiova – Pitești lung de aproape 32 km. ar putea fi dat în trafic anul acesta, fiind la circa 80% stadiu fizic. Însă Sorin Grindeanu are alte planuri pentru șoferi. El nu a fost în stare de 2 ani să revizuiască acordul de mediu și să autorizeze lucrările pe 300 de metri din drumul expres la Jitaru în județul Olt.

Drumul Expres Craiova – Piteşti şi „gaura“ de 300 de metri

Din cauza acestei ”găuri” unde lucrările sunt blocate, am putea ”beneficia” de un nou muzeu rutier în aer liber la finalul anului. Așa arată nepăsarea, incompetența și bătaia de joc față de românii care sunt obligați să circule în continuare pe drumul național criminal dintre Craiova și Pitești.” a transmis Horațiu Cosma, membru USR.

CITEŞTE ŞI: Bărbatul inconștient din accidentul feroviar din Roșiorii de Vede a murit

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Mult a fost puţin a mai rămas. Fantasy Park...

Deşi lucrările la Fantasy Park s-au încheiat de ceva...

ȘTIRI GdS