10.1 C
Craiova
joi, 16 mai, 2024
Știri de ultima orăEvenimentGorj: Bărbat anchetat, după ce a și-a distrus mașina cu o țeavă metalică

Gorj: Bărbat anchetat, după ce a și-a distrus mașina cu o țeavă metalică


Un bărbat din Gorj și-a distrus propria mașină cu o țeavă metalică. Poliția Municipiului Târgu Jiu a fost sesizată sâmbătă, 22 iulie, prin apel de urgență, de un bărbat din localitatea Telești, cu privire la faptul că în noaptea de 21/22 iulie, un bărbat de 32 de ani, din municipiul Târgu Jiu, a pătruns fără drept în curtea imobilului său, unde cu o țeavă metalică a distrus mai multe elemente de caroserie ale autoturismului proprietate personală.

Amenințări la adresa concubinei. Bărbat se află sub control judiciar

Polițiștii din cadrul Secției 1 Poliție Rurală Târgu Jiu s-au deplasat la fața locului pentru a efectua cercetări. Prejudiciul în urma săvârșirii infracțiunii este de 3.000 de lei. „Tot la aceeași dată, după aproximativ trei ore, fiica apelantului, o femeie de 30 de ani, din localitatea Telești, s-a prezentat la Postul de Poliție Ciuperceni. Aceasta a declarat că este amenințată de fostul concubin.
De precizat este faptul că bărbatul se afla în custodia polițiștilor atunci când femeia s-a prezentat la sediul postului de poliție. Acesta a manifestat o atitudine agresivă și continuând să o amenințe. Împotriva bărbatului de 32 de ani a fost emis un ordin de protecție provizoriu. După administrarea probatoriului a fost reținut pentru 24 de ore de polițiști.
În cursul zilei de mâine, acesta va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Jiu, cu propuneri legale.

Bărbatul se află sub control judiciar, fiind cercetat pentru conducerea unui vehicul sub influența substanțelor psihoactive, având dreptul de a conduce vehicule pe drumurile publice suspendat și furt calificat.”, conform IPJ Gorj.

Citește și: Portugalia: Amenzi de până la 36.000 de euro pentru turiștii gălăgioși

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS