20.5 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocal(VIDEO) Parcul Pedagogic din Craiova, inaugurat cu fast şi ambasadori

(VIDEO) Parcul Pedagogic din Craiova, inaugurat cu fast şi ambasadori

-

Parcul Pedagogic din Craiova, inaugurat cu fas şi ambasadori

Parcul Pedagogic a fost azi inaugurat. Primăria Craiova a reabilitat acest parc cu fonduri de la bugetul local. Grădina publică a suferit o transformare radicală. Parcul a fost împărţit în trei zone, Una cu iz japonez, alta cu specific mediteranean, iar cea de-a treia zonă are un aspect care aminteşte de peisajele africane.


La inaugurare au participat Primarul Municipiului Craiova, Lia Olguța Vasilescu, Excelența Sa, Domnul Hiroshi Ueda, Ambasadorul Japoniei în România și soția Ambasadorului Japoniei, Doamna Mari Ueda, excelența Sa Domnul Abdulmuli Monem, ambasadorul Libiei în România, doamna Pelagia Gkountra, Prim Secretar de Ambasadă, Șefa Biroului pentru Afaceri Consulare, Culturale și Educative a Ambasadei Republicii Elene în România, Doamna Venera Popescu, subprefectul Județului Dolj și Domnul Mihai Neaţu, vicepreședintele Consiliului Județean Dolj.
Craiovenii au venit şi ei în număr mare la deschiderea oficială a parcului din cartierul Brazda lui Novac. Unii au avut numai cuvinte de laudă pentru primar, alţii i-au adus şi reproşuri.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Pensiile pentru luna mai, distribuite în avans

Compania Naţională ,,Poşta Română” anunţă că a început distribuirea...

ȘTIRI GdS