15.1 C
Craiova
miercuri, 22 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalDolj110 amenzi date de polițiștii doljeni în ultimele 24 de ore

110 amenzi date de polițiștii doljeni în ultimele 24 de ore

Polițiștii şi jandarmii doljeni au continuat să acţioneze, în ultimele 24 de ore, în sistem integrat, pentru asigurarea unui climat de ordine publică, prevenirea faptelor cu violență, prevenirea traficului și consumului de droguri, precum și pentru creșterea gradului de siguranță rutieră.

La nivelul judeţului au fost organizate şi executate 19 acţiuni punctuale, fiind instituite 27 de filtre. În urma activităților desfășurate, forțele de ordine au legitimat peste 800 de persoane și au controlat peste 400 de autoturisme.

Pentru neregulile constatate au fost aplicate 110 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de aproximativ 25.000 de lei, fiind constatate și 5 infracțiuni.

Prins la volan cu permisul suspendat

Un bărbat de 32 de ani, din comuna Baldovinești, județul Olt, a fost depistat în timp ce conducea un autoturism pe strada Calea București.

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că acesta are suspendat dreptul de a conduce vehicule pe drumurile publice.

Pe numele bărbatului a fost întocmit dosar penal.

Doi tineri, de 18, respectiv 22 de ani, din județul Dolj, au fost depistați de polițiști, în Craiova, în timp ce conduceau vehicule sub influența substanțelor psihoactive, respectiv canabis.

În ambele situații au fost întocmite dosare penale.

Citește și: Razii ale polițiștilor gorjeni

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS