12.9 C
Craiova
joi, 9 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalGorjFiliala Bibliotecii Județene Gorj va purta numele Olimpiei Bratu

Filiala Bibliotecii Județene Gorj va purta numele Olimpiei Bratu

Olimpia Bratu va da numele filialei Bibliotecii Județene Gorj. Fosta directoare a Bibliotecii Județene Gorj și-a pus capăt zilelor la începutul acestui an, ca urmare a unor suferințe, însă activitatea depusă de ea a fost foarte apreciată.

Un grup de consilieri județeni a propus atribuirea denumirii Filiala „Olimpia Bratu” bunului imobil situat în municipiul Târgu Jiu, str. Victoriei, nr. 198, din cadrul Bibliotecii Județene „Christian Tell” Gorj.

„Olimpia Bratu a fost implicată în foarte multe activități și transformase în ultimii ani biblioteca întru-un loc atractiv, Biblioteca Județeană ”Christian Tell” Gorj fiind unul dintre principalii furnizori publici de servicii de culturale, oferite gratuit comunității gorjenești.

Prin Biblioteca Județeană „Christian Tell” Gorj a fost facilitată menținerea relațiilor de colaborare cu instituțiile culturale și educative din județ și municipiul Târgu Jiu, coordonarea rețelei bibliotecilor publice din județ fiind una din prioritățile managementului bibliotecii județene.

Biblioteca Județeană „Christian Tell” Gorj și-a păstrat imaginea bună în comunitate, fapt ce se datorează unui cumul de acțiuni întreprinse: diversificarea serviciilor, comunicarea unitară a noutăților, informațiilor și activităților desfășurate.

În comunitatea bibliotecilor publice din România, Biblioteca Județeană „Christian Tell” Gorj este recunoscută ca fiind un mediu dedicat inovației și dezvoltării serviciilor pentru comunitate”, conform inițiatorilor proiectului de Hotărâre de Consiliu Județean.

Citeşte şi: Gorj: Echipamente pentru practicarea boxului, în fața Postului de Poliție din Scoarța

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS