7 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalAtenţie craioveni! Vreţi să mergeţi la show-ul aviatic de la Aeroport? RAT vă pune la dispoziţie mai multe autobuze

Atenţie craioveni! Vreţi să mergeţi la show-ul aviatic de la Aeroport? RAT vă pune la dispoziţie mai multe autobuze

Atenţie craioveni! Vreţi să mergeţi la show-ul aviatic de la Aeroport? RAT vă pune la dospoziţie mai multe autobuze.

Regia anunţă călătorii că în data de 03.06.2023, ca urmare a desfăşurării pe Aeroportul Internațional din Craiova a spectacolului aviatic – „Craiova Air Show 2023” – se va suplimenta numărul de autobuze ce deservesc traseul 9. Acesta circulă pe ruta Craiovița Nouă – Teatrul Național – High-Tech Industry Park și retur.

Astfel, pentru a asigura accesul spectatorilor la evenimentul aviatic organizat de Primăria Municipiului Craiova, în intervalul orar 10:00 – 18:00, pe traseul 9 se va circula la o frecvență de 15 minute.

Spectacol aviatic
Spectacol aviatic

Show aviatic de Zilele Craiovei pe Aeroportul Internațional Craiova

Craiova Air Show 2023 este un eveniment complex, inclus în programul Zilelor Municipiului Craiova 2023, urmând să aibă loc pe data de 03.06.2023, pe Aeroportul Internațional Craiova și va include spectacole aeriene cu aeronave civile și militare, acrobații spectaculoase realizate de piloți profesioniști, componenți ai loturilor naționale care vor avea evoluții individuale și în formație, inclusiv evoluții ale formației de înaltă acrobație Șoimii României care evoluează cu 5 avioane EXTRA 300, demonstrații de parașutism, acrobații cu planorul, demonstrații cu aeronavele din dotarea Forțelor Aeriene Române, demonstrații de zbor cu avionul de luptă IAR-99 Șoim, care este produs la Craiova și este considerat unul dintre cele mai bune avioane de antrenament din lume, precum și alte activități conexe.

De asemenea, în cadrul evenimentului aviatic se va organiza și un spectacol muzical susținut de un DJ, precum și o expoziție statică a aeronavelor, unde spectatorii vor putea admira aparate de zbor și vor putea interacționa cu piloții și echipajele acestora. Accesul publicului la toate acțiunile programate în cadrul evenimentului va fi gratuit

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS