17.6 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalGorjGorj: Un bărbat băut a intrat cu scuterul în autospeciala de poliție

Gorj: Un bărbat băut a intrat cu scuterul în autospeciala de poliție

Un bărbat din Gorj este cercetat penal după ce, băut fiind, a intrat cu scuterul într-o mașină de poliție.

Polițiști din cadrul Postului de Poliție Bumbești-Pițic, în timp ce efectuau duminică activități de supraveghere și control al traficului rutier pe DC 26 Bumbești-Pițic, au executat semnalul regulamentar de oprire al unui motociclu.

Conducătorul vehiculului nu a oprit la semnal. El a acroșat autospeciala de poliție care era oprită regulamentar, provocând pagube materiale.

Polițiștii au stabilit că motociclul era condus de un bărbat, de 62 de ani, din comuna Bumbești-Pițic. La testarea alcoolscop a rezultat o concentrație de 0,72 mg/l alcool pur în aerul expirat.

După verificări, polițiștii au stabilit că vehiculul nu era înmatriculat în circulație, iar numărul de înmatriculare aplicat era fals.

A fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de conducerea unui vehicul număr fals de înmatriculare pe drumurile publice, de către o persoană aflată sub influența alcoolului.

Totodată, bărbatul a fost sancționat de polițiști cu amendă contravențională, în cuantum de 870 lei, în conformitate cu prevederile OUG 195/2002, privind circulația pe drumurile publice.

Citeşte şi: Un tânăr fără permis a intrat cu o motocicletă neînmatriculată într-o maşină

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS