6.7 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalGorjTârgu Jiu: Tânără luată de pe stradă de trei bărbați și introdusă într-o mașină

Târgu Jiu: Tânără luată de pe stradă de trei bărbați și introdusă într-o mașină

O tânără a fost luată vineri seară de pe stradă din Târgu Jiu de trei bărbați aflați într-o mașină.

Polițiștii de la Ordine Publică și Circulație Rutieră au acționat, noaptea trecută, pe străzile din municipiul Târgu Jiu pentru prinderea și identificarea celor trei bărbați bănuiți că ar fi introdus-o cu forța pe tânără în mașina lor.

Răpirea fusese sesizată unei patrule într-un cartier din zona centrală a municipiului Târgu Jiu. Un cetățean a anunțat că pe strada Unirii, în dreptul pieței de flori, o femeie a fost introdusă cu forța într-un autovehicul în care se aflau trei bărbați.

„Ajunși la fața locului, polițiștii locali au identificat autovehiculul respectiv, care a demarat în trombă. Au observat că, la un moment dat, din mers, s-a deschis și închis, ușa din partea stangă – spate.

În cel mai scurt timp au fost alertate toate echipajele Poliției Locale aflate în teren. De asemenea, au fost sesizate și echipajele de poliție și jandarmerie.

Autovehiculul a fost depistat în trafic, pe strada 9 Mai. Cei trei bărbați au fost identificați. Sunt din localitatea Bengești-Ciocadia și au 39 de ani, respectiv 32 de ani.

În autovehiculul se afla și o femeie de 25 de ani, care a relatat că nu a fost victima vreunei infracțiuni.

Cazul a fost preluat de către organele abilitate în drept pentru continuarea cercetărilor.

Citeşte şi: Bărbat rănit într-un accident rutier la Câmpu Mare

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS