10 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalMehedinţiTrei răniţi după ce o şalupă nou-nouţă a Poliţiei de Frontieră a luat foc din senin

Trei răniţi după ce o şalupă nou-nouţă a Poliţiei de Frontieră a luat foc din senin

O șalupă a Poliției de Frontieră a luat foc miercuri în timp ce era alimentată în Portul Drobeta Turnu Severin. Trei persoane au fost rănite și au fost transportate la spital.

Incidentul a avut loc în jurul prânzului, în dreptul pontonului Poliției de Frontieră Drobeta Turnu Severin. Două ambarcațiuni rapide, cumpărate de Ministerul de Interne pentru punctul de frontieră Giurgiu, tocmai fuseseră recepţionate. Navele erau alimentate pentru a putea pleca spre portul de destinaţie.

Pe şalupe, alături de reprezentantul firmei care le vânduse, erau un comisar de la Poliţia de Frontieră Mehedinţi – şef al Biroului de Supraveghere şi Control Naval, şi un agent de la Poliţia de Frontieră Giurgiu. Din senin, în cabina uneia dintre şalupe a izbucnit un incendiu.

”Astăzi, în jurul orei 12,30, una dintre ambarcațiunile din dotarea Poliției de Frontieră, acostată în Portul Drobeta Turnu Severin, a suferit avarii că urmare a unui incendiu produs la bordul acesteia. Nava urmă să se deplaseze către ITPF Giurgiu. Imediat polițiștii de frontieră au intervenit cu operativitate pentru lichidarea incendiului, fiind anunțate și echipajele ISU Mehedinți”, a transmis Inspectoratul Teritorial al Poliției de Frontieră Timișoara, care are în responsabilitate și județul Mehedinți.

Ajutaţi de angajaţii de pe pontonul Poliţiei de Frontieră, cei de pe ambarcaţiune au reuşit să stingă incendiul. La sosirea pompierilor, incendiul fusese lichidat.

Trei bărbaţi au ajuns la spital cu arsuri pe faţă, pe mâini şi pe picioare. „Pacienţii prezintă arsuri de gradul I şi II la nivelul feţei şi membrelor superioare. Unul dintre pacienţi are şi o arsură la nivelul coapsei”, a precizat Elena Bololoi, purtător de cuvânt Spitalul Județean de Urgență Drobeta Turnu Severin. 

Urmează să se stabilească cu exactitate cauzele producerii incidentului.

Citeşte şi: Femeie accidentată de o şoferiţă la Şimnic

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS