18.3 C
Craiova
vineri, 10 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljDolj: Omorât din greșeală la o stână din Bratovoești în ajunul Paștelui

Dolj: Omorât din greșeală la o stână din Bratovoești în ajunul Paștelui

Un bărbat de 45 de ani din Georocu Mare a murit la spital după ce a fost înjunghiat din greșeală. El participa la sacrificarea unui miel la o stână din Bratovoești. Poliția a deschis dosar penal.

Iată ce spune IPJ Dolj:

„La data de 15 aprilie a.c., polițiști ai Secției nr.4 Poliție Rurală Coșoveni au fost sesizați cu privire la faptul că, la o stână de animale, din comuna Bratovoești, un bărbat ar fi suferit vătămări în timpul sacrificării unui miel.

La fața locului s-au deplasat de urgență polițiștii care au constatat faptul că, un bărbat, de 49 de ani, din localitatea Georocu Mare, în timp ce sacrifica un miel, l-ar fi lovit accidental cu cuțitul, în zona pieptului, pe un bărbat, de 45 de ani, din aceeași localitate”.

Bărbatul înjunghiat la stâna din Bratovoești a murit la spital

Bărbatul de 45 de ani a fost transportat la o unitate medicală unde a decedat ulterior, potrivit IPJ Dolj.

La fața locului au fost identificate mai multe persoane, printre care și membri de familie ai bărbatului decedat. Aceștia le-au confirmat polițistilor lipsa intenției în privința producerii leziunilor.

În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă. Cercetările sunt continuate pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor producerii evenimentului.

CITEȘTE ȘI: Incendiu la un cămin de bătrâni

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS