10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljNeţoiu, Manda şi Flori, afaceri cu energie electrică la Cetate

Neţoiu, Manda şi Flori, afaceri cu energie electrică la Cetate

O firmă controlată și condusă de omul de afaceri Gheorghe Nețoiu, fost deputat PP-DD și UNPR, precum și ex-acționar la echipele de fotbal Universitatea Craiova și Dinamo București, dezvoltă un parc fotovoltaic în extravilanul comunei Cetate din județul Dolj, relevă date analizate de Profit.ro.

Terenul din extravilanul comunei Cetate pe care va fi construit parcul fotovoltaic, în suprafață de circa 40 de hectare, aparține companiei de producție și logistică de cereale East Way Spedition SRL, Seara la Cetate SRL a lui Nețoiu având drept de superficie pe 25 de ani.

Asociații East Way Spedition sunt Roso Agriculture SRL (50% din capital), Natalia Nețoiu (40%) și Starimoob Invest SRL (10%), conform termene.ro.

Cei mai mari acționari ai Roso Agriculture sunt europarlamentarul PSD Claudiu Manda, soțul primarului social-democrat al Craiovei, Olguța Vasilescu (30%), și administratorul public al comunei doljene Ișalnița, Ovidiu Flori, fost primar al localității, de asemenea politician PSD, dar și naș de căsnicie al cuplului Manda-Vasilescu (30%).

Administratorii East Way Spedition, firma care are în proprietate terenul pe care va fi amplasat parcul fotovoltaic, sunt Gheorghe Nețoiu și Dan Manda, unul dintre frații lui Claudiu Manda. 

Mai multe informaţii despre acest subiect puteţi citi pe Profit.ro

Citeşte şi: Un mort şi patru răniţi după ce o maşină s-a răsturnat pe centura Sucevei

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS