21.2 C
Craiova
vineri, 10 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljDolj: Șoferi prinși la volan sub influența drogurilor

Dolj: Șoferi prinși la volan sub influența drogurilor

Trei conducători auto au fost depistați sâmbătă la volan sub influența substanțelor psihoactive, a informat printr-un comunicat IPJ Dolj.

La ora 18.53, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Băilești au oprit un tânăr, de 22 de ani, din Craiova, în timp ce conducea un autoturism pe strada Independenței, din municipiul Băilești.

Întrucât acesta prezenta un comportament suspect, a fost testat cu aparatul Drugtest, rezultatul fiind pozitiv la substanțele benzodiazepină și amphetamină.

Tânărul a fost condus la o unitate medicală, în vederea prelevării de probe biologice.

Alți șoferi, același drog

În jurul orei 21.34, în cadrul unei acțiuni „Blitz”, polițiști din Băilești au oprit un alt tânăr, de 27 de ani, din comuna Bistreț, în timp ce conducea un autoturism pe DN 55A, din comuna Bistreț. Și acesta a fost testat cu aparatul Drugtest, rezultatul fiind pozitiv la substanța cocaină.

De asemenea, tânărul a fost condus la o unitate medicală, în vederea prelevării de mostre biologice.

Un al treilea conducător auto, de 28 de ani, a fost oprit de polițiștii din Băilești, la ora 22.40, în timp ce conducea un autoturism, pe strada Alexandru Ioan Cuza, din municipiul Băilești. Acesta a rezultat pozitiv la substanțele benzodiazepină și cocaină.

În cele trei situații, polițiștii au întocmit dosare penale sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

Citește și: O clădire cu patru etaje s-a prăbușit la Marsilia

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS