18.4 C
Craiova
joi, 23 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalMehedinţiŞeful IPJ Mehedinţi a picat cu nota 1 un concurs la care a fost singurul candidat

Şeful IPJ Mehedinţi a picat cu nota 1 un concurs la care a fost singurul candidat

Șeful Inspectoratului Județean de Poliție Mehedinți, împuternicit pe funcție, a participat pe 30 martie la concursul organizat de Inspectoratul General al Poliției Române, pentru ocuparea funcției de adjunct al instituției pe care o conduce, scrie actualmehedinti.ro.

Comisarul-șef Costin Tuică a candidat singur, însă a obținut nota 1.

Potrivit anunțului postat pe site-ul Poliției Române, „candidatul nemulțumit de rezultatul obținut la interviul structurat pe subiecte profesionale poate formula contestație o singură dată, în termen de 24 de ore de la afișare, ce va fi depusă în format electronic (semnată și scanată în format electronic needitabil) la adresa de e-mail a Inspectoratului General al Poliției Române – Direcția Management Resurse Umane”.

Costin Tuică ocupă postul de inspector-șef, prin împuternicire, din luna februarie a acestui an, iar înainte de urcarea în vârful ierarhiei instituției a ocupat postul de adjunct al poliției mehedințene.

Tuică a deținut, anterior, funcția de șef al Serviciului de Investigare a Criminalității Economice din cadrul IPJ Mehedinți.

Citeşte şi: Un taur căzut într-o mlaştină a fost salvat de pompieri

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS