21.7 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljTârg de adopții canine la Craiova

Târg de adopții canine la Craiova

Salubritate Craiova, prin Centrul de adopții canine Craiova, organizează duminică, 2 aprilie, în Piața „Mihai Viteazul”, începând cu ora 10.00, un nou târg de adopții canine.

Astfel, 12 dintre cățelușii aflați în Adăpostul canin Craiova vor fi prezentați craiovenilor, care sunt invitați să îi cunoască, să socializeze cu ei și, mai ales, să îi ia acasă, pentru a le oferi un loc sigur, pe viață.

Ulterior adopției, care este gratuită și se face în baza cărții de identitate, datele noului stăpân și ale câinelui adoptat vor fi trecute în RECS (Registrul Electronic al Câinilor cu Stăpân).

Cadouri la târgul de adopţii canine

Târgului de adopții canine de duminică i se alătură și sponsorul Maxi Pet România, care va oferi câte un pachet-cadou fiecarei persoane care va adopta un cățeluș dintre cei 12. Acesta va conține un voucher de reducere în magazinul Maxi Pet, hrană umedă, o jucărie și snack-uri.

Puteți adopta oricând un câine de la Adăpostul canin Craiova (localizat pe DJ 606, la ieșirea din Craiova spre Breasta, înainte de podul peste Jiu, pe partea dreaptă), care are următorul program de vizitare:

luni-vineri: 10.00 – 18.00;

sâmbăta, duminica și în zilele de sărbători legale: 11.00 – 13.00.

Accesul în adăpostul canin se face pe baza cărții de identitate.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS