6.7 C
Craiova
sâmbătă, 2 decembrie, 2023
Știri de ultima orăLocalPoliţia Locală le-a pus mătura în mână

Poliţia Locală le-a pus mătura în mână

Unele dintre craiovencele care merg în grădinile publice ale oraşului sau parcuri, nu se dezmint cu privire la „tocatul” seminţelor. Acestea confundă domeniul public cu o hazna în care poţi să arunci la voia întîmplării. Faptul că tot mai mulţi cetăţeni sunt sancţionaţi pentru această meteahnă, tocatul seminţelor şi aruncarea cojilor pe domeniul public, nu-i dezarmează pe mulţi dintre ei. Aşa au gândit şi cele patru femei de etnie romă care au mers în Parcul Tineretului şi s-au apucat de tocat seminţe. Cum era de aşteptat, cojile au fost scuipate direct pe aleea principală a parcului.


Această preocupare le-a costat destul de scump pe cele patru femei. Spre ghinionul lor au fost depistate de poliţişti locali care îşi faceau rondul prin parc. Drept urmare, femeile s-au ales cu amendă de 1.000 de lei fiecare. Drept bonus, femeile au primit o mătură şi un făraş. Cu ajutorul acestora ele au fost obligate să curăţe mizeria pe care au lăsat-o în urma lor.

Mămici amendate


Nu mai târziu de săptămâna trecută alte craiovence au fost amendate pentru că „tocau” seminţe în incinta unui la locul de joacă
„Pasiunea” pentru „tocat” seminţe le-a costat scump pe cele două craiovence. Femeile s-au ales cu amenzi în valoare de 2.500 de lei fiecare. Cele două mămici au mers cu copiii la locul de joacă de la „Simplon” din cartierul Brazda lui Novac şi ca să nu se plictisească au început să mănânce seminţe. Mai mult, mămicile nici nu s-au sinchisit şi au început să arunce cojile pe jos chiar în incinta locului de joacă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS