14.7 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljDolj: Bărbat băut şi fără permis, prins la volanul unei mașini

Dolj: Bărbat băut şi fără permis, prins la volanul unei mașini

-

Un bărbat băut și fără permis de conducere a fost prins la volanul unei mașini, sâmbătă seară, în localitatea Caraula, județul Dolj. Bărbatul a fost reținut.

Polițiști din cadrul Secţiei nr.7 Poliţie Rurală Plenița au reținut, pe 25 martie, pentru 24 de ore, un bărbat, de 48 de ani, din comuna Caraula, pentru săvârşirea infracțiunii de conducere a unui vehicul fără a poseda permis de conducere, potrivit IPJ Dolj.

În fapt, la data de 25 martie 2023, ora 17.55, poliţişti din cadrul Secţiei nr.7 Poliţie Rurală Plenița l-au depistat pe bărbat în timp ce conducea un autoturism pe drumurile publice din comuna Caraula.

Bărbatul, alcoolemie de 1,53 mg/l alcool pur în aerul expirat

În urma verificărilor efectuate, în bazele de date ale Poliţiei Române, s-a stabilit că bărbatul nu posedă permis de conducere, iar în urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o alcoolemie de 1,53 mg/l alcool pur în aerul expirat.

„În baza probatoriului administrat, polițiștii l-au reținut pe bărbat, pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunii conducerea unui vehicul fără a poseda permis de conducere, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dolj“, mai precizează IPJ Dolj.

În cursul zilei de 26 martie 2023, acesta va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Băilești în vederea dispunerii unei măsuri preventive.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

(VIDEO) Ceremonia lopeții, la Spitalul Regional. Olguța a venit...

Astăzi a avut loc ceremonia de „spargere a solului”...

ȘTIRI GdS