16.2 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalOlt: Un bărbat şi un minor au spart geamurile unui autoturism

Olt: Un bărbat şi un minor au spart geamurile unui autoturism

Polițiștii din cadrul Secției nr. 7 Poliție Rurală Dăneasa, sub supravegherea procurorului de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Caracal, au reținut, luni, un bărbat cercetat pentru amenințare și distrugere.

Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat, luni dimineaţă, prin apel 112, de către un bărbat, din comuna Văleni, cu privire la faptul că două persoane l-au amenințat cu săvârșirea de infracțiuni și i-au distrus geamurile laterale ale autoturismului.

La fața locului s-au deplasat polițiștii din cadrul Secției nr. 7 Poliție Rurală Dăneasa, care au stabilit că, în ziua respectivă, un bărbat, de 52 de ani, și un minor, de 14 ani, ambii din comuna Văleni, județul Olt, în timp ce se aflau pe un teren agricol situat în extravilanul localității, ar fi adresat amenințări unui bărbat, în vârstă de 35 de ani, din aceeași localitate, şi i-au spart geamurile laterale ale autoturismului.

În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de amenințare și distrugere, fiind continuate cercetările în vederea documentării activității infracționale și dispunerii măsurilor legale.

În urma probatoriului administrat, luni, sub supravegherea procurorului de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Caracal, pe numele bărbatului de 52 de ani a fost emisă o ordonanță de reținere pentru 24 de ore, acesta fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Olt, urmând ca marţi să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Caracal, cu propuneri legale.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS