12.3 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocal(GALERIE FOTO) Două locuri de joacă din Craiovița Nouă, reabilitate

(GALERIE FOTO) Două locuri de joacă din Craiovița Nouă, reabilitate

Două locuri de joacă din cartierul Craiovița Nouă a fost reabilitate. Firma contractată de Primăria Craiova să înlocuiască echipamentele de joacă vechi și deteriorate cu altele noi și să amenajeze noi spații de joacă a instalat noi leagăne, tobogane și elemente specifice.

În același timp, potrivit primarului Olguța Vasilescu, a fost reabilitat și spațiul urban din zona Poștei din Craiovița Nouă. „Un nou spațiu urban a fost reabilitat complet. Este vorba despre esplanada din zona Poștei, din cartierul Craiovița Nouă, unde au fost reabilitatea aleile, mobilierul urban a fost schimbat cu coșuri de gunoi și bănci noi, iar copacii au beneficiat de lucrări de toaletare. De asemenea, cele două locuri de joacă au fost modernizate, fiind instalate leagăne, tobogane și elemente specifice, dar și aparate pentru exerciții fizice, iar pentru siguranța celor mici a fost turnat tartan colorat, în ambele spații de joacă“, a anunțat duminică, pe Facebook, edilul Craiovei.

Locurile de joacă din Craiova sunt reabilitate în baza unui acord cadru pe patru ani atribuit în iunie 2022 firmei Lavitex Prod SRL, pentru o valoare totală de 24.627.605 lei (fără TVA). Până acum, conform datelor din sistemul electronic de achiziții publice, municipalitatea a încheiat două contracte subsecvente: unul de 4.209.912 lei (20 iulie 2022) și altul de 3.736.747 lei (3 noiembrie 2022).

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS