6.2 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalGorjOm de afaceri din Târgu Jiu, condamnat la închisoare cu executare pentru act sexual cu un minor

Om de afaceri din Târgu Jiu, condamnat la închisoare cu executare pentru act sexual cu un minor

Judecătoria Târgu Jiu a decis, joi, condamnarea omului de afaceri Laurențiu Gheorghe Maronidis, zis ”Marocanu”, din Târgu Jiu, la 3 ani și 6 luni de închisoare cu executare, pentru comiterea infracțiunii de act sexual cu un minor.

Magistrații au dispus obligarea acestuia la plata unor daune morale, cumulat, de 250.000 de lei, pentru cele două minore cu care Maronidis a întreținut acte sexuale.

Laurențiu Maronidis a fost trimis în judecată, pe 15 iulie anul trecut, de către Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgu Jiu, pentru comiterea infracțiunilor de act sexual cu un minor, după ce a abuzat sexual două minore, la complexul de agrement pe care-l detine în Târgu Jiu.

Conform procurorilor, faptele au fost comise în luna august 2021, iar totul a debutat cu avansuri pe care Marocanu i le-a făcut uneia dintre minore, plimbări cu mașina, și au culminat cu întreținerea de raporturi sexuale orale și normale cu cele două minore, în diverse locuri din interiorul complexului de agrement sau în piscina acestuia.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS