16.2 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljUn bărbat a incendiat 3.000 de baloţi de paie aparţinând fiului său

Un bărbat a incendiat 3.000 de baloţi de paie aparţinând fiului său

Un bărbat, de 56 de ani, din comuna Brădești, a fost reţinut de polițiștii Secției nr. 15 Poliție Rurală Filiași, pentru 24 de ore, fiind bănuit de comiterea infracțiunii de distrugere.

Poliţiştii au fost sesizaţi duminică seară, la ora 19.18, de către un tânăr, de 32 ani, din comuna Brădești, despre faptul că tatăl său, un bărbat de 56 de ani, din aceeaşi localitate, i-ar fi dat foc la 3.000 de baloți de paie, fiindu-i creat un prejudiciu de aproximativ 15.000 de lei.

La fața locului a intervenit un echipaj din cadrul Inspectoratului Situațiilor de Urgență Dolj, care a desfășurat activități de stingere a incendiului.

În urma cercetărilor efectuate de către polițiști s-a stabilit faptul că, în cursul zilei de duminică, între cei doi bărbaţi ar fi avut loc un conflict privind locul unde se aflau amplasaţi baloţii, conflict în urma căruia tatăl l-ar fi ameninţat pe fiu că îi va da foc la baloţi dacă nu-i va muta.

În urma cercetărilor efectuate şi a probatoriului administrat, polițiștii l-au reținut pe bărbatul de 56 de ani, pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dolj.

Bărbatul va fi prezentat marţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Filiași în vederea luării unei măsuri preventive.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS