10.1 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalGorjGorjeanul mort în Filipine a fost adus acasă

Gorjeanul mort în Filipine a fost adus acasă

Trupul tânărului Alexandru Valentin Dănăcică, din Gorj, mort luna trecută în Filipine, a fost repatriat. Familia a avut probleme legate de costurile și formalitățile privind aducerea în țară a trupului neînsuflețit.

Bărbatul a decedat pe 20 februarie, la 36 de ani. Era originar din comuna Turcinești, de lângă Târgu Jiu. O firmă de servicii funerare din Târgu Jiu s-a implicat în repatrierea tânărului.

Alexandru Valentin Dănicică a fost adus la domiciliul părinților săi, din comuna Turcinești. Înmormântarea va avea loc pe 14 martie.

„Mulțumim domnului Remus Săpun, administratorul REM Funerare, pentru implicarea în acest caz. Noi ne-am făcut doar datoria față de un cetățean al municipiului Târgu Jiu. Eforturile au fost depuse de societatea menționată mai sus, cu care am colaborat foarte bine pentru repatrierea trupului lui Dănăcică Alexandru Valentin.
Am putut veni astfel în sprijinul familiei îndurerate, pentru că repatrierea unei persoane decedate în Filipine nu este tocmai ușoară“, conform primarului din Târgu Jiu, Marcel Romanescu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS