10 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalOltOlt: Patru morți și trei răniți într-un accident la Jitaru

Olt: Patru morți și trei răniți într-un accident la Jitaru

-

Patru persoane și-au pierdut viața marți seară într-un accident rutier pe Drumul European 574, în zona localității Jitaru. În accident au fost implicate două autoturisme, în care se aflau șapte persoane.

Accidentul a avut loc la km 73+050, intersecția cu Scornicești.

Ciocnire a a avut loc între un autoturism condus de un tânăr în vârstă de 28 de ani, din comuna Colonești, și un autoturism condus de un tânăr de 23 de ani, din comuna Corbu.

În urma evenimentului rutier, ambii conducători auto și alte două persoane au decedat, iar trei persoane – două femei şi un bărbat – au necesitat îngrijiri medicale, fiind transportate la Spitalul Județean de Urgență Slatina.

La fața locului acționează patru echipaje SMURD, o autospecială pentru victime multiple, o autospecială pentru descarcerare, o autospecială de stingere prevăzute cu accesorii pentru descarcerare și două autospeciale pentru primă intervenție și patru echipaje de la Serviciul de Ambulanță Olt.

Traficul rutier pe Drumul Național 65 – European 574 este blocat în afara localității Jitaru, pe ambele sensuri de deplasare.

Polițiștii sunt prezenți la fața locului pentru a stabili împrejurările producerii evenimentului.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

„U“ Craiova – CFR Cluj 0-1 | Ocazii au...

Universitatea Craiova a pierdut la limită, scor 0-1, partida...

ȘTIRI GdS