15.9 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalGorjDaune morale de 10.000 de lei în dosarul în care era parte și directoarea care și-a pus capăt zilelor

Daune morale de 10.000 de lei în dosarul în care era parte și directoarea care și-a pus capăt zilelor

Tribunalul Gorj a pronunțat luni soluția în dosarul în care era vizată indirect și Olimpia Bratu, directoarea Bibliotecii Județene „Christian Tell” din Târgu Jiu, care și-a pus capăt zilelor săptămâna trecută.

Magistrații au acordat despăgubiri morale în valoare de 10.000 de lei familiei unui băiețel de 10 ani peste care a căzut o creangă, la o acțiune organizată, anul trecut, în Parcul Central, de către Biblioteca Județeană Gorj. Copilul s-a ales cu o fractură la mână și a avut nevoie de îngrijiri medicale.

Familia a dat în judecată Primăria Târgu Jiu, Edilitara Public și biblioteca.

Olimpia Bratu a fost găsită spânzurată în Biblioteca Județeană. A lăsat un bilet în care a spus că procesul cu creanga a fost prea mult pentru ea.

Poliția clasase dosarul penal, pe motiv că fapta nu există.

Soluția de acordare a daunelor morale poate fi contestată.

„Tip solutie: Admite in parte cererea
Solutia pe scurt: Admite în parte acţiunea civilă. Obligă pârâtele, în solidar, la plata către reclamantul Firiza Luca-Damian a sumei de 10.000 lei cu titlu de daune morale. Cu drept de apel în termen de 30 de zile de la comunicare. Pronunţată astăzi, 06.03.2023, la Tribunalul Gorj, prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin intermediul grefei instanţei.
Document: Hotarâre 62/2023 06.03.2023”, conform Tribunalului Gorj.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS