22.6 C
Craiova
luni, 3 iunie, 2024
Știri de ultima orăLocalGorjPrimarul din Târgu Jiu cere amânarea reluării cursurilor

Primarul din Târgu Jiu cere amânarea reluării cursurilor

Edilul municipiului Târgu Jiu, Marcel Romanescu, este pentru rămânerea elevilor acasă și săptămâna viitoare. Primarul a recomandat ca elevii să desfășoare activități în cadrul „Școala Altfel” sau „Săptămâna Verde”.

„Recomand reprezentanților Consiliului Local și ai Primăriei Municipiului Târgu Jiu în consiliile de administrație ale unităților de învățământ să susțină decizia organizării în perioada următoare a programelor „Școala Altfel” și „Săptămâna Verde”, care nu presupun activități în incinta școlilor.
Am și discutat deja cu o parte dintre reprezentanții noștri despre acest aspect în contextul activității seismice recente și cred că fiecare părinte își dorește să rămână aproape de copilul său în această perioadă, chiar dacă școlile sunt printre cele mai sigure zone din municipiu.

Investițiile pe care le-am făcut în infrastructura școlară au creat un mediu sigur pentru copii în incintele unităților de învățământ.
Totodată, o astfel de decizie nu ar afecta orele de curs atât de importante, mai ales pentru cei care se pregătesc pentru examenele naționale.
Este o perioadă dificilă pentru noi toți în care trebuie să ne păstrăm calmul și pe care, sunt convins, o vom depăși cu bine”, potrivit primarului din Târgu Jiu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS