13.4 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljTrei minore de la un centru de plasament, date dispărute

Trei minore de la un centru de plasament, date dispărute

Polițiștii Secției 1 Poliție Craiova au fost sesizați joi de un asistent din cadrul DGASPC Dolj că minorele CĂRĂMIDAR SORINA, de 15 ani, din localitatea Brateiu, județul Sibiu, SERDARU BEATRICE, de 15 ani, din municipiul Craiova, și RĂDUCAN IOANA ALEXANDRA, de 14 ani, din comuna Poiana Mare, au plecat din Spitalul de Neuropsihiatrie Pediatrică Craiova, unde erau însoțite pentru un control medical, și nu au mai revenit în centrul de plasament aparținând DGASPC Dolj, unde erau internate.

Semnalmente Cărămidaru Sorina: înălţime 1,60 m, greutate 50 de kg, ochii negri, părul negru.

În momentul plecării era îmbracată cu geaca de fâș, lungă până la genunchi, pantaloni de blug de culoare albastră, pantofi sport culoare neagră.

Semnalmente Serdaru Beatrice: înălţime 1,60 m, greutate 50 de kg, ochii căprui, părul negru.

În momentul plecării era îmbracată cu geaca de fâș, neagră, pantaloni de blug de culoare albastră, pantofi sport culoare roz.

Semnalmente Răducan Ioana Alexandra: înălţime 1,55 m, greutate 50 de kg, ochii verzi, părul negru, corpolență atletică.

În momentul plecării era îmbracată cu geaca subțire imitație de piele, bluză de culoare roz cu glugă, pantaloni de trening de culoare neagră, pantofi sport culoare neagră.

Persoanele care dețin informații utile cu privire la minorele dispărute sunt rugate să apeleze numărul unic de urgență 112 sau să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS