8.9 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljSe opreşte apa pe câteva străzi din Craiova

Se opreşte apa pe câteva străzi din Craiova

Compania de Apă Oltenia a anunţat că se opreşte apa pe câteva străzi din Craiova pentru a se face lucrări la Staţia de Pompare Bordei.

„S.C. Compania de Apa Oltenia S.A anunţă întreruperea alimentării cu apă potabilă marţi, 31 ianuarie, în intervalul orar 10.00 – 14.00, în vederea unor lucrări urgente de intervenţie la Staţia de Pompare Bordei, în municipiul Craiova. Vor fi afectaţi de oprire utilizatorii din următoarele zone:
-Str. Drumul Apelor şi aleile adiacente
-Str. Plaiul Vulcaneşti şi aleile adiacente
-High – Tech Industry Park Craiova (Parcul Industrial)

-Străzile Păuniţei, Vidra, Elena Cornetti, Sergiu Celibidache, Dinu Lipatti, Hariclea Darclee, Pescaruşului, Viitorului şi Zorilor.

Atenţionăm utilizatorii de apă potabilă din zonele mentionaţe că, din cauza manevrelor de golire şi umplere a sistemului public de alimentare cu apă potabilă, ocazional, se pot produce modificări ale calităţii apei potabile din punct de vedere al turbidităţii şi culorii. La apariţia acestor fenomene, se va evita consumul de apă potabilă, până la limpezirea apei. Compania de Apă Oltenia S.A., prin Laboratoarele de analiza a apei potabile, va monitoriza permanent calitatea apei după repunerea în funcţiune a sistemului de distribuţie“, a transmis compania.

Citeşteşi: Ce locuri de joacă intră în reabilitare anul acesta la Craiova

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS