9.8 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentBărbatul care a oferit prăjituri cu canabis la petrecerea din Râmnicu Vâlcea, reținut de DIICOT

Bărbatul care a oferit prăjituri cu canabis la petrecerea din Râmnicu Vâlcea, reținut de DIICOT

Un bărbat în vârstă de 32 de ani, care ar fi oferit prăjituri cu canabis la o petrecere privată ce a avut loc în Râmnicu Vâlcea, pe 21 ianuarie, a fost reţinut de procurorii DIICOT. Acesta este cercetat pentru infracţiunea de trafic de droguri de risc, a informat IPJ Vâlcea, într-un comunicat transmis luni AGERPRES.

Bărbatul este bănuit că ar fi oferit la o petrecere privată, ce a avut loc sâmbătă la un restaurant din Râmnicu Vâlcea, o prăjitură, la prepararea căreia ar fi folosit canabis. În urma consumului, 15 dintre participanţii la petrecere au ajuns la spital acuzând stări de rău.

Câte droguri a pus bărbatul în prăjitură

Poliţiştii de combatere a criminalităţii organizate din Vâlcea şi procurorii DIICOT au efectuat duminică o percheziţie la locuinţa bărbatului. Acolo au fost descoperite resturi de canabis şi un grinder.

„Din cercetări a reieşit că, la data de 21 ianuarie 2023, bănuitul ar fi oferit, la o petrecere privată, o prăjitură la prepararea căreia ar fi folosit aproximativ 15 grame de canabis. În urma consumului, 15 dintre invitaţi ar fi acuzat stări de rău, palpitaţii şi atacuri de panică. Aceștia s-au prezentat la camera de gardă a Spitalului Judeţean Vâlcea. În urma percheziţiei, în locuinţa bărbatului au fost descoperite resturi de canabis şi un grinder”, a precizat sursa citată.

Bărbatul, cercetat pentru infracţiunea de trafic de droguri de risc, a fost reţinut duminică de procurorii DIICOT Vâlcea. Acesta va fi prezentat luni Tribunalului Vâlcea cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile. 

Știrea inițială AICI.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS