16.2 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazinJuristul Primăriei Aninoasa, depistat cu un cuțit în incinta instituției

Juristul Primăriei Aninoasa, depistat cu un cuțit în incinta instituției

Anchetă a IPJ Gorj la Primăria Aninoasa, după ce juristul instituției a venit cu un cuțit la locul de muncă. Se fac verificări dacă funcționarul ar fi fost implicat în comiterea vreunei infracțiuni prin folosirea cuțitului.

Deocamdată, a fost deschis un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de portul ilegal sau folosirea fără drept de obiecte periculoase în sediul instituțiilor publice.

„La data de 13 ianuarie a.c. polițiștii Secției 6 Poliție Rurală Târgu Cărbunești s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că, la aceeași dată, un bărbat de 45 de ani, din municipiul Târgu Jiu, angajat al administrației publice din comuna Aninoasa, a purtat asupra sa, fără drept, în sediul instituției un obiect tăietor-înțepător.

Polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea situației de fapt în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase în sediul instituțiilor publice, urmând a se propune soluție legală prin unitatea de parchet competentă”, conform IPJ Gorj.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS