20.5 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalCraiova: Mese noi pentru comercianţii din Piaţa Centrală

Craiova: Mese noi pentru comercianţii din Piaţa Centrală

Comercianții din hala de legume și fructe a Pieţei Centrale din Craiova au, de astăzi, mese noi. 300 de mese fabricate din panouri de PVC extrudat au fost montate în sectoarele B şi C ale celei mai mari pieţe din Craiova. Acestea au fost achiziţionate anul trecut şi montate ziele trecute.

„Trei sute de mese, fabricate din panouri de PVC extrudat de înaltă densitate, sunt disponibile, de astăzi, pentru comercianții din hala de legume și fructe a Pieței Centrale, din Craiova. Pe lângă aspectul plăcut pe care acestea îl au, sunt și foarte rezistente la razele ultraviolete, variații de temperatură sau șocuri mecanice. În afară de funcția de expunere a fructelor sau a legumelor, acestea dau comercianților și posibilitatea depozitării în siguranță a mărfii, fiind prevăzute cu un compartiment special. De asemenea, hala de legume și fructe are un aspect mult mai curat și luminos în urma schimbării acoperișului de policarbonat transparent“, a anunţat vineri, pe Facebook, primarul Craiovei, Lia Olguţa Vasilescu.

Investiţia aparţine SC Pieţe şi Târguri SRL, societatea deţinută de Primăria Craiova care administrează pieţele din municipiu. Tot din bugetul propriu al societăţii vor fi achiziţionate anul acesta încă 200 de astfel de mese, pentru sectorul A al Pieţei Centrale. Şi pentru că tot suntem la capitolul investiţii, pe 16 ianuarie va fi predat amplasamentul în vederea începerii lucrărilor de modernizare a pieţei de la Ciupercă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS