10.9 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalGorjBărbat reținut pentru că ar fi amenințat trei persoane cu moartea

Bărbat reținut pentru că ar fi amenințat trei persoane cu moartea

Un bărbat din Gorj a fost reținut de poliție, după ce ar fi amenințat trei persoane cu moartea.

Poliția Municipiului Târgu Jiu a fost sesizată, la finalul săptămânii trecute, prin numărul unic de urgență, de un bărbat din municipiul Târgu Jiu, despre faptul că a fost amenințat cu moartea de fratele său și mai mult decât atât, acesta amenința că o va omorî pe fosta soție și pe actualul soț.

La scurt timp au fost mobilizate toate patrulele aflate în teren pentru identificarea bărbatului, acesta fiind găsit de polițiști la domiciliul său din comuna Dănești.

Din cercetările efectuate, polițiștii au stabilit că, în cursul zilei de 16 decembrie, bărbatul de 51 de ani ar fi contactat-o telefonic pe fosta soție și ar fi amenințat-o cu moartea.

Față de bărbatul bănuit de săvârșirea infracțiunii de amenințare a fost emis un ordin de protecție provizoriu pentru cinci zile.

În urma administrării probatoriului, polițiștii au extins cercetările și pentru săvârșirea infracțiunii de șantaj, bărbatul fiind reținut pentru 24 de ore.

În cursul zilei de 18 decembrie, bănuitul a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu-Jiu, față de acesta fiind dispusă măsura controlului judiciar, pentru 60 de zile.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS