9.8 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljUn șofer beat și fără permis a intrat într-un pom când fugea de poliție

Un șofer beat și fără permis a intrat într-un pom când fugea de poliție

Polițiștii Poliției Orașului Dăbuleni au fost sesizați, sâmbătă moapte, la ora 1.00, de către polițiști ai Serviciului Rutier Olt cu privire la faptul că, pe DN 54A, în afara localității Dăbuleni, a avut loc un accident rutier.

Polițiștii deplasați la fața locului au constatat faptul că un tânăr de 23 de ani, din comuna Ianca, județul Olt, în timp ce conducea un autoturism pe DN 54A, în localitatea Ianca, nu ar fi oprit la semnalul de oprire al polițiștilor olteni, fiind urmărit aproximativ 4 km, până în orașul Dăbuleni.

Aici, la intrarea pe strada Săliștea, din cauze ce urmează a fi stabilite din cercetări, conducătorul auto ar fi pierdut controlul asupra volanului, intrând în coliziune cu un copac.

În urma impactului, un tânăr de 19 ani, tot din comuna Ianca, pasager în autoturism, a necesitat îngrijiri medicale, fiind transportat la spital.

Conducătorul auto a fost testat de polițiști cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 1,33 mg/l alcool pur în aerul expirat.

De asemenea, în urma verificărilor efectuate, în bazele de date ale Poliției Române, s-a stabilit că acesta nu posedă permis de conducere.

În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără a poseda permis de conducere, conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe și vătămare corporală din culpă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS