16.7 C
Craiova
marți, 30 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalGorjTrei răniți după ce o mașină a spulberat indicatorul din beton de la intrarea în Târgu Jiu

Trei răniți după ce o mașină a spulberat indicatorul din beton de la intrarea în Târgu Jiu

Trei persoane au ajuns vineri seară la spital, după ce o mașină a intrat în plin în indicatorul din beton de la intrarea în orașul Târgu Jiu, respectiv la ieșire din comuna Bălești.

Polițiști din cadrul Poliției Municipiului Târgu Jiu au fost sesizați prin apelul unic de urgență cu privire la producerea unui eveniment rutier cu victime în localitatea Bălești.

Din primele cercetări s-a stabilit că un tânăr, de 24 de ani, din comuna Bălești, în timp ce conducea un autoturism pe DN 67, din direcția Târgu Jiu – Motru, a pierdut controlul volanului, a părăsit partea carosabilă și a intrat în coliziune cu un monument de piatră, după care s-a răsturnat pe partea carosabilă la intersecția localității Slobozia cu DN 67.

La fața locului s-au deplasat un echipaj pentru descarcerare și un echipaj al SMURD din cadrul Detașamentului de Pompieri Târgu Jiu și două echipaje din cadrul Serviciului Județean de Ambulanță Gorj care au constatat că în urma impactului au rezultat trei victime.

Este vorba despre doi bărbați și o femeie care au primit primul ajutor calificat la fața locului, iar ulterior au fost transportate la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului din Târgu Jiu.

Două dintre victime erau în stare de semiconștientă, iar una conștientă.

Poliția a început cercetări la locul accidentului rutier.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS