12.6 C
Craiova
sâmbătă, 4 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljFoc în parcarea unui bloc din Craiova. Zeci de maşini în pericol

Foc în parcarea unui bloc din Craiova. Zeci de maşini în pericol

-

Pompierii craioveni au fost chemaţi să intervină, luni seară, aproape de miezul nopţii, pentru stingerea unui foc deschis care ardea necontrolat în parcarea unui bloc de pe bulevardul Nicolae Titulescu.

Locatarii blocului cu pricina au încercat să stingă singuri focul pornit de la o grămadă de frunze uscate, dar acesta se extindea cu repeziciune, ameninţând autoturismele din parcare.

„Am coborât cu toții, fiecare cu ce aveam la îndemână, dar deja flăcările depășeau nivelul unei mașini. Focul era chiar în dreptul portbagajului autoturismului deținut de mine și, din fericire, l-am mutat imedia,t fără să am pagube materiale. Fiind o grămadă consistentă de frunze uscate, flăcările erau greu de controlat“, a declarat un locatar.

Acesta susţine că incendiul ar fi fost declanşat de un individ, care a aprins o grămadă mare de frunze cu o brichetă. Incidentul ar fi fost surprins de camera mașinii.

Locatarul a sesizat marţi Secția 5 Poliție cu privire la cele întâmplate și a anunţat RADPFL să vină să strângă frunzele uscate căzute la sol în cantitate mare.

Pentru stingerea incendiului, care a distrus un tomberon, au intervenit pompierii Detaşamentului 1 Craiova, cu o autospecială de lucru cu apă şi spumă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

O nouă etapă de dezinsecție

Salubritate Craiova anunță desfășurarea unei noi etape a dezinsecției...

ȘTIRI GdS