20.7 C
Craiova
duminică, 12 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljUn asistent din Craiova a încercat să se sinucidă cu analgezice

Un asistent din Craiova a încercat să se sinucidă cu analgezice

Poliţiştii Secției 4 Poliție Craiova au fost sesizaţi miercuri, 19 octombrie, de o femeie, de 41 de ani, din municipiul Craiova, cu privire la faptul că soțul său, de 45 ani, a plecat de acasă, în jurul orei 07.20, afirmând că are de gând să se sinucidă.

Bărbatul a fost găsit de polițiști pe Aleea 1 Șimnic, din Craiova, conștient și având o branulă ataşată la mâna dreaptă, prin care se scurgea sângele.

A fost preluat de o ambulanță și dus la Spitalul Clinic Județean de Urgență Craiova pentru a i se acorda îngrijiri medicale.

Întrucât există suspiciunea că bărbatul ar fi folosit unui analgezic din categoria medicamentelor eliberate cu prescripţie medicală specială (stupefiante şi psihotrope), prevăzute de Legea nr. 143/2000, poliţiştii s-au sesizat cu privire la săvârşirea infracţiunii de deţinere de droguri de risc pentru consum propriu, urmând ca documentele întocmite să fie înaintate unităţii competente cu continuarea cercetărilor.

Potrivit unor surse judiciare, ar fi vorba de un asistent medical, angajat al unui spital din Craiova, iar analgezicul folosit dee el pentru a-și lua viața ar fi Fentanil.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS