10.6 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljBărbat reținut după ce a tâlhărit un bătrân din Poiana Mare

Bărbat reținut după ce a tâlhărit un bătrân din Poiana Mare

Polițiștii Secției 10 Poliție Rurală Poiana Mare au reținut duminică, pentru 24 de ore, un bărbat de 32 de ani, din comuna Poiana Mare, bănuit de comiterea infracţiunii de tâlhărie calificată.

În noaptea de sâmbătă spre duminică, la ora 00.53, polițiștii au fost sesizaţi, prin apel 112, de un bărbat din comuna Poiana Mare cu privire la faptul că vecinul său, un bărbat de 77 de ani, ar fi fost tâlhărit.

Polițiștii au stabilit din primele cercetări că, în noaptea respectivă, în timp ce persoana vătămată dormea, în casa în care locuieșt singur ar fi pătruns un bărbat pe care nu l-a recunoscut, care inițial l-ar fi amenințat, cerându-i bani, iar ulterior l-ar fi lovit cu pumnii peste față și corp, deposedându-l de suma de 11.400 de lei, după care a părăsit imobilul, plecând într-o direcție necunoscută.

Bărbatul de 77 de ani a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au identificat, în incinta unui bar din localitate, un bărbat de 32 de ani, din Poiana Mare, asupra căruia au descoperit suma de bani care îi fusese sustrasă bătrânului tâlhărit.

Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Dolj, iar luni va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Calafat cu propunere de arestare preventivă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS