14.8 C
Craiova
sâmbătă, 18 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalGorjBărbat împușcat în genunchi după ce a atacat polițiștii cu sapa, la Galicea Mare

Bărbat împușcat în genunchi după ce a atacat polițiștii cu sapa, la Galicea Mare

Un bărbat din comuna doljeană Galicea Mare a fost împuşcat, sâmbătă, în genunchi de poliţiştii pe care i-a atacat cu o sapă. Oamenii legii fuseseră chemaţi de soţia bărbatului deoarece era bătută de acesta, a transmis printr-un comunicat IPJ Dolj.

Poliţiştii Secţiei 6 Poliţie Rurală Giubega au fost sesizaţi, sâmbătă după-amiază, de o femeie, de 59 de ani, din Galicea Mare, cu privire la faptul că este agresată fizic de soţ. 

„La faţa locului s-a deplasat o echipă formată din doi poliţişti, fiind identificată apelanta, precum şi soţul acesteia, un bărbat, de 64 de ani, din Galicea Mare.

La vederea poliţiştilor, bărbatul a devenit agresiv, încercând să lovească, cu o sapă, pe unul dintre poliţişti.

După efectuarea somaţiei legale, cel de-al doilea poliţist a executat cu armamentul din dotare două focuri în plan vertical. Având în vedere că bărbatul nu a încetat acţiunea, poliţistul a tras trei focuri către acesta, cel în cauză fiind rănit în zona genunchiului drept”, a transmis IPJ Dolj. 

Poliţiştii i-au acordat bărbatului primul-ajutor, până la sosirea ambulanţei.

El a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale, iar poliția îl cercetează pentru comiterea infracţiunii de violenţă în familie.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS