20.6 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljTerminaţi reparaţiile! Termo umple reţelele

Terminaţi reparaţiile! Termo umple reţelele

Verificaţi caloriferele, altfel riscaţi să vă treziţi cu inundaţii în apartamente! Termo Urban, furnizorul de energie termică din Craiova, anunță că de luni, 19 septembrie va umple instalaţiile cu apă pentru încălzirea centralizată.

Termo Urban va începe de luni, 19 septembrie, încărcarea cu apă a instalaţiilor de alimentare cu energie termică pentru pregătirea reţelei de termoficare pentru iarnă. Craiovenii ale căror locuinţe sunt racordate la sistemul centralizat de termoficare trebuie să finalizeze lucrările la instalaţiile interioare, pentru evitarea incidentelor. Craiovenii trebuie să ia toate măsurile pentru finalizarea lucrărilor la instalaţiile interioare din imobile, pentru a evita inundaţiile în apartamente, ce pot apărea odată cu încărcarea instalaţiilor în noul sezon de încălzire 2022-2023. De asemenea, asociaţiile de proprietari racordate la sistemul centralizat de termoficare trebuie să se asigure că instalaţiile interioare din subsolul blocurilor sunt în stare de funcţionare şi că lucrările din interiorul condominiilor sunt finalizate. Data privind furnizarea agentului termic pentru încălzire va fi anunţată ulterior. Asociațiile de proprietari au fost anunțate prin afișe la fiecare scară de bloc în ceea ce privește data la care imobilul respectiv este programat pentru probele „la rece”.
Rugăm consumatorii de energie termică alimentaţi din sistemul de alimentare energie termică produsă centralizat să se asigure că lucrările la instalaţiile interioare din imobile vor fi finalizate în timp util, astfel încât să fie evitate eventualele incidente (inundaţii în apartamente sau în subsolurile blocurilor) ce pot apărea odată cu încărcarea acestora. Vă reamintim că asociaţiile de proprietari au obligaţia de a se asigura că instalaţiile interioare proprii (de alimentare cu energie termică) sunt în stare de funcţionare şi că sunt finalizate lucrările din interiorul imobilelor”, se arată în adresa transmisă asociaţiilor de proprietari.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS