22.8 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljO avarie la magistrala de agent termic primar lasă mii de craioveni fără apă caldă

O avarie la magistrala de agent termic primar lasă mii de craioveni fără apă caldă

Mii de craioveni rămân în intervalul 30.08.2022 ora 00:00 – 31.08.2022 ora 12:00 fără apă caldă. Trei cartiere și centrul orașului trec pe dușuri reci.

Locuitorii din centrul Craiovei, din cartierele Brazda lui Novac, George Enescu și 1 Mai rămân o zi și jumătate fără apă caldă.O avarie la magistrala de transport agent termic primar, aparținând Termocentrale Craiova II, lasă centrul orașului și alte trei cartiere, Brazda lui Novac, George Enescu și 1Mai, fără apă caldă. Reprezentanții societății spun că lucrările pentru remedierea avariei încep astăzi, la miezul nopții și se încheie miercuri la ora 12.00, moment în care va începe furnizarea apei calde către blocurile afectate. Intervenția va avea loc în subteran pe strada Calea Unirii, unde nu este necesar să se spargă carosabilul. În cartierul Brazda lui Novac lucrările se fac tot în subteran. În cartierul 1 Mai se sparge carosabilul pe bulevardul 1 Mai, în zona căminelor studențești de la Facultatea de Medicină. Prin urmare, craiovenii din centrul orașului și din alte trei cartiere trec pe dușuri reci.

Avarie la magistrala de agent termic primar
Avarie la magistrala de agent termic primar

Avaria s-a produs la magistrala subterană, undeva între Muzeul de Artă și Mercur. Vor fi afectate PT Mihai Viteazu, PT Filarmonică, PT Horezu, PT 23 august, PT 1,2,3,4 din cartierul 1 Mai și PT 1,2 Romanescu. Blocurile arondate acestor PT-uri rămân fără apă caldă începând cu ora 00.00 până miercuri la prânz. Nu este necesar să spargem carosabilul, vom interveni în subteran pentru remedierea avariei.Tot pe magistrală avem probleme în Brazda lui Novac, undeva la Rompetrol și în cartierul 1 Mai, în apropierea căminelor de la Medicină, a declarat pentru GdS, directorul SE Craiova II, Dan Vasile.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS